Impresszum

A szolgáltató adatai

Rövidített cégnév:

VisualArt Stúdió Bt.

Teljes cégnév:

VisualArt Stúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Székhely:

1162 Budapest, Pejkó utca 35.

Levelezési cím:

1162 Budapest, Pejkó utca 35.

Adószám:

20293725-2-42

Cégjegyzékszám:

01-06-722686

Telefon:
 

+36 1 608 0935
+36 20 349 4029

Weboldal címe:

www.visual-art.hu

Web üzemeltető:

VisualArt Stúdió Bt. - 1162 Budapest, Pejkó utca 35.

E-mail:

Információ:

Lépjen kapcsolatba velünk!

Alapítás dátuma:

1999.02.01

Jegyzett tőke:

100.000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

Vezetők száma:

1 fő

Web desig:

VisualArt Stúdió Bt.

SEO:

VisualArt Stúdió Bt.


 

Tájékoztatás

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat, videó- és hangfelvételeket a VisualArt Stúdió Bt. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A VisualArt Stúdió Bt. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A VisualArt Stúdió weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete - beleértve a kép, hang, és videó tartalmakat - az üzemeltető tulajdona, szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a VisualArt Stúdió Bt. jogosult.
A VisualArt Stúdió logó a VisualArt Stúdió Bt. védjegye.

A VisualArt Stúdió előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit - beleértve a kép, hang, és videó tartalmakat - bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A VisualArt Stúdió Bt. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a VisualArt Stúdió Bt.  akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a VisualArt Stúdió Bt. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A VisualArt Stúdió Bt. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Az Internet szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a VisualArt Stúdió Bt. kifejezetten kizárja.

A VisualArt Stúdió Bt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Internet szolgáltató  weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.


Visual-Art Studio

Visual-Art Studio
Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

Itt vagyunk

1162 Budapest,
        Pejkó utca 35.

+36 1 608 0935

+36 20 349 4029

www.visual-art.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. [GDPR adatvédelmi irányelvek - EU]